Oddvar Iveland (57, t.v.) fra Øvrebø og Jon Grindland (58, t.h.) fra Finsland hoppet seg til sølv- og bronsemedalje i veteran-VM i Østerrike sist helg. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Hoppet oss til VM-medaljer

Det ble edelt metall for skihoppere fra Sørlandet i veteran-VM i Østerrike.

Nylig hoppet fem sørlendinger i VM i Villach, Østerrike, nemlig Ingebrigt Sørbø fra Gjerstad, Pål Håheim fra Froland, Steinar Møvik fra Oddersjaa, Jon Grindland fra Finsland og undertegnede fra Øvrebø idrettslag. Pål og Jon vant hver sin bronsemedalje og jeg vant en sølvmedalje.

Til sammen var vi rundt 30 nordmenn her. Det ble hoppet i k30, k60, k90 pluss kombinert. Veteranhoppmiljøet er veldig sosialt og trivelig. I VM traff vi igjen noen av de vi konkurrerte med da vi var yngre.

I laghopp var det bare meg fra Sørlandet som ble med. Jeg var med på et mix-lag med to nordmenn, en østerriker og en finne. Vi ble nummer sju av elleve lag og det er jeg godt fornøyd med. Jeg hadde to gode hopp i den konkurransen.