Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Fortsatt full fart i Randesund Idrettslag

Det er tirsdag og onsdag en sen november 2014 og aktiviteten i Randesund IL er fortsatt stor. Det er en herlig blanding av aktiviteter for barn, ungdom, voksne, seniorer, næringsliv, offentlig virksomhet og frivillighet.
På RIL-huset er det disse dagene arrangert:

– Mor/datter-kveld for J14 håndball med salg av mange spennende produkter
– Årets siste hovedstyremøte
– Ledermøte for On & Offshore
– Avslutningsfest fotballag
– Full fart i administrasjonen
– Trener C-Kurs i regi av Agder Fotballkrets

Mor-datter-kveld 2014

Full fart er det også med fotballtreningsøkter både ute på Sukkevann kunstgress og inne i Sukkevannhallen  med håndballtreninger. I tillegg er det treninger inne/ute på Haumyrheia, Vardåsen, Holte og Kringsjå. En del må også reise til Gimlehallen og Aquarama. Bordtennisgruppa har trening for rekrutter og voksenlag. Barneidretten har aktiviteter på Strømme, Dvergsnes, Vardåsen, Holte og Kringsjå. I tillegg er de aller yngst i gang med Knøttetrim på Holte.
I styrkerommet er det hver tirsdag kveld ledertrim.

admin 2014

Seniorene har hver tirsdag Opp av Godstolen i Sukkevannhallen. Gruppen er på rundt hundre godt voksne, der de eldste deltakerne er 86, 87 og 88 år. Det er organisert trening med en dyktig instruktør, deretter fri-lek og til slutt en times lunsj. Her er alle velkommen og det er plass til flere.

Og til sist og ikke minst har vi skaffet et nytt hjem for to små bortkomne søte kattunger.

dps stromme