Peder Andrés Åsemoen blir betegnet som en sterk og god bakromsspiller med ekstreme ferdigheter. Foto: Vindbjart.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Hurtig kantspiller til Vindbjart

Peder Andrés Åsemoen (19) går fra Fløy til Vindbjart.

Åsemoen er opprinnelig fra Columbia. Han kom til Norge/Tromsø som barn og vokste opp her.

Turen gikk så til Kristiansand. Her spilte han i flere klubber. Han ble etter hvert tatt opp i Start 2, og hadde også sine treninger med A-laget. I april meldte han overgang til Fløy. Etter noen måneder der, har han altså valgt VFK. I en konstruktiv og positive samtaler med Fløy, har vi blitt enige i at Tony Vo går andre veien. Det går altså veldig greit å samarbeide dersom en er saklige og konstruktive. Takk til Fløy!

Tony er en super gutt med gode kvaliteter. Men han har vært mye skadet og trenger en re-start i karrièren. Bare å ønske denne flotte fyren og gode spilleren lykke til! Ingen «broer brent» der i gården.

Peder Andres er en venstrefotet kantspiller. Han er kjent for sin enorme fart, og har stor gjennombruddskraft. Han blir derfor betegnet som en sterk og god bakromsspiller med ekstreme ferdigheter. Denne gutten har noen iboende kvaliteter som vi tror passer godt i VFK. Veldig godt!

Fakta:
Peder Andrés Åsemoen Karlsen.
Fødselsdato: 11.07.97
Høyde: 185 cm
Vekt: 73 kg.
Tidligere klubber: Donn, RIL, Start og Fløy.
Favorittposisjon: Kantspiller 4-3-3 system.
Sivil status: Ifølge ham selv i forhold med ei fantastisk jente fra Mandal.

Vi ønsker Peder Andres velkommen og masse lykke til i bygd og klubb!