Madelen Søfteland fra Grimstad gleder seg til sin andre proffkamp i kampsporten K1. Foto: VestGarden Foto.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

I god form før ny proffkamp

Jeg har taktikken klar før min K1-kamp mot italienske Jessika Puglisi lørdag 23. juli.

Om en snau uke går jeg min andre proffkamp i Frankrike. I dag reiser jeg til Bologna for siste finpuss før jeg skal i ringen lørdag kveld på stevnet Choc Des Gladiateurs i Théâtre de Verdure Lavandou langs den franske rivieraen. Dette blir min andre proffkamp i K1.

Motstanderen jeg opprinnelig skulle møte måtte trekke seg på grunn av skade for noen uker siden. Den nye motstander er italieneren Jessika Puglisi. Vi har sett et par filmer fra kamper hun har gått, men ellers vet jeg lite om motstanderen jeg møter. Jeg har hatt en god sammenhengende treningsperiode, og er i god form! Taktikken er klar, og nå skal det bli godt å komme i gang.

Her er en liten promovideo filmet i Kristiansand nå nylig. Denne uken blir det noen harde økter de første dagene før overskudd skal samles, og avreise til Frankrike for innveiing, pressekonferanse og kamp. Stevnet er utendørs i et teater og det skal være en del oppvisninger og show først, så estimert tid jeg går i ringen er rundt klokka 22-23 på kvelden.

Les også: Bytter fra kickboksing til K1

Les flere innlegg fra Madelen Søfteland her