Min siste sparringsøkt. Foto: Isabella Leikanger Mork
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

I rute før ny proffkamp

Denne uka har jeg gjennomført tre sparringsøkter med to boksere.

Andrè Sollund og Lars T. Johnsen utgjør det nye teamet mitt. Foto: Isabella Leikanger Mork
Andrè Sollund og Lars T. Johnsen utgjør det nye teamet mitt. Foto: Isabella Leikanger Mork

All hardtrening før jeg går i ringen neste lørdag er over. Det har vært en lang og veldig lærerik oppkjøring. Jeg har lært mye nytt om boksing, men også om mennesker. Jeg har gått gjennom et par trenerskifter den siste tiden. Samarbeidet jeg skulle ha med Thomas Hansvoll ble det ikke noe av, så jeg har blitt fulgt opp av manageren min Andrè Sollund på trenersiden. Vi har fått god kjemi sammen.

Jeg må jo si jeg alltid har vært en veldig selvstendig bokser. Derfor gjør jeg nok litt som jeg vil når jeg bokser. Det kan ha sine fordeler, det, men allikevel er det godt å ha et ekstra par øyne som der deg utenifra. Man får ikke med seg alt selv. Dessuten er det viktig at du stoler på de som er i hjørnet ditt i ringen.

Neste uke kommer til å bestå av lettere trening for å holde kroppen i gang, samtidig som jeg må litt ned i vekt. Noen får sjokk når jeg sier hvor mye det er, men jeg har gjort dette så mange ganger før. Dessuten har jeg med hensikt holdt vekten min oppe. Tre-fire kilo over er fint. Når jeg våkner fredag, kommer jeg til å være cirka to kilo over.

Her får jeg instruksjoner fra Andrè Sollund. Foto: Isabella Leikanger Mork
Her får jeg instruksjoner fra Andrè Sollund. Foto: Isabella Leikanger Mork

Denne uken har hovedfokuset ligget på sparring. Det har blitt tre sparringsøkter med to forskjellige boksere. Det er en uskreven regel i boksing at man ikke skal si så mye om hvordan sparringen har vært, med hensyn til den andre bokseren. Svakheter kan fort avsløres. Allikevel kan jeg si at det har gått veldig bra denne uken. Jeg er i rute.

Stevnet bokses lørdag 19. september og vises på Viasat Sport og Viaplay.

Jeg legger hele tiden ut flere treningsvideoer på

Instagram

Facebook