Åsmund Wiberg (t.v.) og Sondre Ramse er begge blant Norges mest lovende skiløpere. Foto: Geir Daasvatn.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Idrettsstipend til Otra-duo

Sondre Ramse og Åsmund Wiberg er blitt tildelt et stipend på 10.000 kroner hver for å utvikle seg videre som langrennsløpere.

Utdelingen foregikk under den årlige jordbærfestivalen arrangert av Otra IL ski. I år gikk altså toppidrettsstipendene til våre talentfulle skiløpere Sondre Ramse og Åsmund Wiberg. Det er første gang Otra deler ut et slikt stipend, og da er det ekstra gøy at disse to har markert seg i norgestoppen slik de har.

Otra-guttene har virkelig imponert denne vinteren. Begge ble kretsmestere. Og i bitende kulde under norgescuprenn på Hovden slo de jammen til med sølv i hver sin klasse. Høydepunktet for Sondre var nok da han sikret seg bronse under NM på Gåsebu i Hamar. Sammenlagt sesongen under ett i sine klasser ble Sondre nr. 7 og Åsmund nr. 10. For oss i Otra IL er vi utrolig stolte over disse to flotte ambassadørene. De setter bygda og Otra på kartet. Det at Otra il er den femte beste klubben i landet på guttesiden er jo helt fantastisk. Det er noe vi kan takke disse guttene for!

ot
Åsmund Wiberg sammen med Neri. Foto: Geir Daasvatn.

Neri var selvfølgelig også på plass for å gratulere. Han var da heller noe i tvil da han ble spurt om å være med Åsmund på en treningsøkt. Redaksjonen er enige med Neri der. De gutta der er altfor spreke for oss.

Vi i Otra IL er stolte når vi kan gi Sondre og Åsmund Toppidrettsstipend for 2016. Disse to får vi garantert sett mye til i årene som kommer.