Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

IK Våg J18 er klar for hjemmerunde i Lerøyserien

Tabellsjuer Våg satser på fire av seks mulige poeng i helgens nasjonale serierunde for J18-lag.

På bildet over bakerst fra venstre: Tommy Tofteland, Jessy Kramer, Anne Charlotte Slåen, Maria Neset, Helene Andve, Hanne Andve, Martine Rønning, Martine Moen, Camilla Holmøy Feenstra, Marie Kile og Endre B. Fintland. Foran fra venstre: Marte Pedersen, Mariell Stedjan, Anne Charlotte Rosenvold, Kristine H. Andersen, Elisabeth Rosenvold, Margrethe O. Ødegård, Vilde Pedersen, June Folkestad, Marianne Lilletvedt, Hanna Ø. Shirali. Ikke på bildet: Dorthe Hansen Sjøkvist og Synne Sannes Hole, Thea Kristensen. Foto: Privat.

Til helgen er det duket for nye kamper i Lerøyserien. Det er IK Våg J18 som har kvalifisert seg i den landsomfattende serien som kalles Lerøyserien. IK Våg-jentene har spilt to runder tidligere i sesongen og ligger nå på en flott 7.plass blant landets 18-åringer. Hjemmelaget er det eneste J18-laget fra region Sør-Vest (Agder-Rogaland) som har kvalifisert seg.

– Vi ønsker å spille god håndball og er godt forberedt, sier Endre Fintland, som er trener for jentene.

Vågs mål i helgen er fire poeng på de tre kampene. Motstanderne er Byåsen fra Trondheim, Fana fra Bergen og Larvik. Byåsen ligger på en andreplass i serien og blir nok den sterkeste motstanderen. Fana ligger på en 6. plass og Larvik ligger på en 10. plass. Kampene spilles i Karusshallen lørdag kl. 12.00 mot Larvik, lørdag kl. 18.00 mot Fana og avsluttes med kamp mot Byåsen søndag kl. 09.00.

Arrangementet er planlagt i lang tid og vi venter mange publikummere til Karusshallen. Arrangementssjef Terje Olsen i IK Våg har gledet seg til dette arrangementet i ett år nå og har stått for mye av planleggingen. Spillere og ledere skal innlosjeres og bespises i løpet av helgen, og det skal kåres rundens lag med de beste spillerne. Kampene kan også følges online på håndballforbundets sine nettsider.