Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

IK Våg J18 med nye poeng i nasjonal håndballserie

IK Vågs-J18 lag vant en av  sine tre kamper i helgens nasjonale Lerøyserie, og er nå på sjuendeplass på tabellen.

På bildet over bakerst fra venstre: Tommy Tofteland, Jessy Kramer, Anne Charlotte Slåen, Maria Neset, Helene Andve, Hanne Andve, Martine Rønning, Martine Moen, Camilla Holmøy Feenstra, Marie Kile og Endre B. Fintland. Foran fra venstre: Marte Pedersen, Mariell Stedjan, Anne Charlotte Rosenvold, Kristine H. Andersen, Elisabeth Rosenvold, Margrethe O. Ødegård, Vilde Pedersen, June Folkestad, Marianne Lilletvedt, Hanna Ø. Shirali. Ikke på bildet: Dorthe Hansen Sjøkvist og Synne Sannes Hole, Thea Kristensen. Foto: Privat.

Laget var i helgen i Oslo og spilte 2. runde av totalt 5 runder. Lørdag startet jentene med kamp mot Nordstrand.  Et lag jentene hadde stor respekt for. Nordstrand startet i et forrykende tempo og ledet 5-0 raskt.  Jentene våknet, men klarte aldri å ta igjen ledelsen. Til slutt vant Nordstrand 27-21.

Neste kamp var mot Sola, ett lag som vi også møter i J18 serien og dermed kjenner godt. Dette ble en veldig jevn kamp.  Vi lå under i mesteparten av kampen, men et veldig god Elisabeth Benestad Rosenvoll i mål gjorde at vi klarte å vinne 20-17.

Lørdag kveld var det Lucia-feiring og jentene sjarmerte et helt hotell med hjemmebakte luciakatter og sang.

Siste kamp i helgen var søndag formiddag mot Glassverket.  Her ble vi liggende under med seks mål tidlig i kampen, men til pause var ledelsen til Glassverket på to mål og vi øynet en mulighet for å ta de igjen. Dessverre ble Glassverket for tøffe i 2.omgang og de vant til slutt 26-21.

– To poeng i helgen skal vi være OK fornøyde med,  sier lagleder Siri Rønning.

IK Våg-jentene ligger nå på 7. plass, ett poeng unna 4.plassen, så her kan alt skje framover.

Vi gleder oss nå til 3.runde som er hjemme arrangement 14.-15. februar. Da håper vi på stort publikum og gode håndballkamper i Karusshallen.