Lykkelige Imås/Jerv-spillere etter onsdagens avgjørende 3-1-seier over MK. Bak fra venstre: Noah Haver, Hans Christian Kortner, Vegard Thorsen, Mats Johansen, Nima Bergluk, Mats Steinmoen Aas, Nesar Ahmad og Frode Larsen (trener), Foran fra venstre: Viljar Krey, Henrik Pedersen, Elias Daland, Marius Gullhav, Andreas Aagre, Mathias Egge og Vitalij Bravikov. Foto: Kjell Egge.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Imås/Jerv G15 kretsmestre i Agder

Etter en nervepirrende avslutning kunne denne gjengen juble for KM-tittelen.

Onsdag kveld spilte Imås/Jerv gutter 15 siste seriekamp på PS Anlegg Arena. Motstander var MK, og med seier ville laget bli kretsmester i Agder. Det ble en spennende og nervepirrende kamp, men til slutt vant Imås/Jerv 3-1. Gledescenene etter kampen var ubeskrivelige.

Trener Frode Larsen holdt løftet sitt og stilte i dress og sigar (ikke påtent). Alkoholfri champagne ble sprettet og sprutet rundt på lykkelige spillere. Lagbilde ble tatt foran en horde av foreldre som for anledningen knipset og filmet som de aldri har gjort før. En begivenhet for minnebøkene – for spillere, støtteapparat og foreldre.

Imås/Jerv G15 har hatt en meget god sesong. De vant serien i vårsesongen og kvalifiserte seg til høstens finalespill. Her var det seks lag som kjempet om å bli kretsmester ved å spille dobbel serie. Det var seks gode og jevne lag. Men igjen var det altså Imås/Jerv som trakk det lengste strået etter sterke seire over Vindbjart og MK i de to siste kampene. Det er mye talent i dette laget, og spillerne har gjennom sesongen vist at de er best når det virkelig gjelder. Vi gleder oss til å følge guttene videre neste sesong.