Ine Østmo (helt t.v.) i andre rekke sammen med Norges J16-landslag. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Ine Østmo matchvinner for Norge

MKs Ine Østmo (15) er med J16 landslaget på turnering i Portugal, og tirsdag scoret hun sitt første landslagsmål og ble matchvinner mot Italia i en kamp Norge vant 2-1.

østmo 2
Ine Østmo. Foto: Privat.

Mandag  slo Norge vertsnasjonen Portugal 1-0 etter at Ine kom innpå etter 57 minutter. Ine har fortalt at de har hatt noen flotte treninger og at hun trives godt sammen med de andre jentene på laget og med forholdene i Portugal.

Torsdag møter Norge Belgia i den siste kampen i denne turneringen. Fokus nå blir restitusjon etter to harde kamper på to dager.

Rolf Hegland har trent Ine i nær sju år, fram til nyttår. Han sier følgende:

– Ine er fotballklok, hurtig og en eminent tekniker. Hun har ført treningdagbok i flere år, og er veldig målbevisst og dedikert. Det blir gøy å følge henne videre, hun har alle forutsetninger for å nå veldig langt, såfremt hun holder seg skadefri.

Fra høsten skal Ine gå på fotballinjen ved NTG, og hun vil også melde overgang fra MK til Stabæk.