Dette markløftbildet er tatt i 2013, i en konkurranse i Finland. Foto: © Piia Aaltokoski/www.photobypiia.com.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Ingen drømmereprise i Queen of the castle

Jeg klarte ikke kopiere fjorårets gullmedalje fra Queen of the castle. Til tross for at jeg hadde en dårlig dag, leverte jeg likevel en god konkurranse sammenlagt. 

På denne videoen løfter jeg 125 kilo 14 ganger, som tilsvarer 1750 kilo,  i markløft på ett minutt:

11046362_744645418967355_230603727935501336_n
Gjengen som deltok i Queen of the castle i Finland sist helg. Jeg står til høyre på andre rad. Jyrki Rantanen

For første gang i historien ble det gjennomført en strong(wo)mankonkurranse underlagt et anti-doping samarbeid. Arrangør og drivkraften bak dette samarbeidet, Jyrki Rantanen, gjør en fantastisk jobb for sporten og jeg er veldig takknemlig for at jeg får være en del av denne utviklingen.

Når det gjelder konkurransedagen i nordisk mesterskap i Finland, følte jeg meg ganske sterk og første øvelse gikk veldig bra. Men da jeg kom på øvelse to, merket jeg at jeg manglet et gir og det viste seg på resultatene mine. Jeg leverte ikke slik jeg burde ha gjort. Jeg tok meg sammen på siste øvelse og det holdt til en 2.plass sammenlagt.

Her er øvelsen Medley Stokk 45 kg. Axle 55 kg. Stokk 65 kg: