Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Inspirasjonscamp for potensielle OL-deltakere

Kompetansesenteret for idrett i Agder arrangerte i helgen en inspirasjonscamp for potensielle deltakere til ungdoms-OL for alle vinteridretter på Lillehammer i 2016.

Campen er den første av totalt tre som vil bli arrangert i forkant av Ungdoms-OL 2016.
Samlingene er rettet mot flere målgrupper, blant dem;
– Unge utøvere 13-17 år
– Unge ledere
– Trenere
– Foreldre

Samlingen foregikk på Hovden hvor utøvere, foreldre, trenere og ledere ble innkvartert på Hovdehytta.
Fredag kveld ble gruppen delt i to. Utøverne fikk bryne seg på en freeski-inspirert actiontrening i regi av Pål Berntzen, mens lederne fikk faglig påfyll.

 

DSC_0072 DSC_0094

Til første treningsøkt lørdag morgen ble forsamlingen delt i to. I den første gruppen fikk utøvere, foreldre, trenere og ledere bryne seg på en intervalløkt med Solveig Pedersen og Gro Marit Istad Kristiansen i bratthenget på Hovden skisenter. Den andre gruppen fikk trent seg på balanse og enkle styreøvelser med Hans Blattmann.

DSC_0136 DSC_0171

Etter en god lunsj fikk de unge utøverne Gro Marit Istad Kristiansen og Solveig Pedersen for seg selv til en «spørretime». Lederne fikk inspirasjon av Arild Jørgensen til hvordan man kan skape gode og bedre relasjoner mellom trener/foreldre/utøvere.

Samlingens siste treningsøkt foregikk igjen utendørs og innendørs. Gruppen som ikke var ute og løp til morgenen fikk kjenne på melkesyren før dagen var omme.

Som unge ledere fikk representanter fra ungdomsutvalgene i Aust- og Vest-Agder bidra med icebreakers og god stemning på samlingen. Vi fikk også delta på foredrag og treningsøkter, og virkelig kjenne på kroppen hvordan de gode trener.

Vi gleder oss til neste samling 17-18. April og ønsker spesielt nye unge ledere velkommen.