Kevin Elson (nr. to fra venstre) og Julie Abusdal (til høyre), her sammen med gode venner og konkurrenter fra andre nordiske land. Foto: privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Internasjonalt i Badmintonsenteret

Det er leirtid for de fleste badmintonspillere, og det skjer spesielt mye i riksanlegget på Lund i disse ukene.

Først har forbundet hatt sine nasjonale samlinger for ulike aldersgrupper, og nå i denne uka er det Nordic Camp for U-15 spillere. Spillere fra de nordiske land blir trent av trenere fra Portugal, Spania, Malaysia og Holland i tillegg til de nordiske landene.

-Det er alltid inspirerende å være sammen med trenere fra ulike land og kulturer. Det er ting å lære og ikke minst det å samarbeide i trenerteam er nyttig erfaring når vi er så forskjellige i bakgrunn, sier KBK`s trener Rik Hermans.

Han legger til at to av klubbens beste ungdommer, Kevin Elson og Julie Abusdal, er blant de norske spillerne og gjør sine saker bra. -De henger godt med utlendingene i både fysikk og teknikk, sier Rik fornøyd. Han understreker at dette er en maksimal sesongoppkjøring for dem.

Nå går det slag i slag frem til skolestart. Neste uke er det talentsamling i regi av forbundet og deretter kretsleir.

Etter dette er det sesongstart og kick-off for KBK`store ungdomsavdeling. Det satses i Kongsgård Alle!