Kristiansanderen Jamshid Nazari jubler sammen med manager Tor Krageboen etter lørdagens proffseier. Alle foto på siden: Vestbyfoto.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Jamshid Nazari imponerte i proffdebuten

AIK Lund-bokseren vant i helga en enstemmig seier over sin motstander fra Georgia.

Kristiansanderen Jamshid Nazari debuterte som proffbokser på Melhus Promotion sitt arrangement i Skien lørdag. Jamshid imponerte i kampen og vant, etter fire knallharde runder, en enstemmig seier over Bakar Gelenidze, Georgia. I motsetning til de fleste debutanter, var det ingen «journeyman» Jamshid møtte i sin første profesjonelle kamp.

Tvert i mot er Bakar Gelenidze en ung og fremadstormende bokser med bare to tap på sju kamper. Bakar, som har vunnet tre av sine kamper på KO, var meget aggressiv og slo knallhardt gjennom hele kampen.

Den første runden ble nokså vill og Jamshid hadde mer enn nok med å ri stormen av. I andre runde kom han i gang med flott kontraboksing og avverget georgianerens voldsomme angrep. Videre i kampen var det Jamshids bedre bokseteknikk som gjorde utslaget, men Bakar var farlig til siste sekund. Jamshid fikk vist at formen er helt på topp. Flott debut.

Jamshid Nazari er dermed den fjerde AIK Lund-bokseren som forsøker seg i de profesjonelles rekker. Han følger i fotsporene til Bjarne Lingås, Bjørn Rudi og Harald Skog.