Jarand-Matias Vold Gunvaldsen fra Grimstad (nr to fra venstre) vant juniorklassen i NM i trial i Kristiansand sist helg. Fra venstre de øvrige NM-vinnerne Ingveig Håkonsen fra Skiptvedt Motoraktivitetklubb, Ib Vegard K. Andersen fra Eiker Trialklubb og kristiansanderen Werner Ersland fra Karmøy Trialklubb. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Strålende glad for NM-tittel

Det ble en perfekt lørdag med NM-gull i juniorklassen. Nå gleder jeg meg masse til ny VM-runde kommende helg.

Dagene før NM var preget av mye regn, som gjorde seksjonene særdeles glatte. Under selve løpet var det strålende sol, som tørket opp noe av gjørma. Jeg kjørte to gode runder uten noen store tabber og hadde en ledelse på 37 prikker før finalen og allerede da var seieren i boks. For i finalen kan du maksimalt få 30 prikker. Min bror Jacob hadde ikke en særlig god dag. Han kjørte mye bra, men altfor mange tabber kostet ham en bedre plassering. Det ble en åttendeplass i seniorklassen. Min andre storebror Nils derimot hadde en god dag. Kjøringa hans var god og det holdt til en sjetteplass i seniorklassen.

Søndagen var ikke like god. Min minder (hjelper) ble syk i begynnelsen av løpet og jeg måtte kjøre mye av løpet med andre utøvere som kunne hjelpe meg. Jacob følte han kjørte bedre, men plasseringen ble den samme. Nils kjørte også bra på søndagen og det ble en ny sjetteplass. Kommende helg er det VM-runde i Andorra for min del.