Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Jonas Lønn fra Bjaavann Golfklubb spiller norgescup

Jonas slo ut torsdag kl 08:10 på hull 10 sammen med en gammel kjenning fra Haugesund, Eirik Grønhaug i tillegg til Jørn Walther Kristiansen fra Kongsberg golfklubb. Etter en lang eksamensuke, har det ikke blitt mye golf før innspillsrunden onsdag kveld. Så forhåpningene var så som så.

Men med 74 slag på runde 1 ligger Jonas plassert på en foreløpig delt 15. plass. Det ble tre bogyer på hull 2,14 og 17, og en fin birdie på hull 6. Dessverre har han fått litt for lite trening til at puttingen er på sitt vanlige nivå. Men med en god wedge rundt greenene reddet han par omtrent samtlige ganger han misset greenen. Men når to putter på henholdsvis 0,5 og én meter bommes blir det vanskelig å hevde seg i toppen. Det samme går for tre stk innenfor tre meter for birdie.

Det er ny runde fredag, da slår Jonas ut kl 13:40, og det oppdateres for vært tredje hull for de som ønsker å følge med. Vi satser på en superrunde som kan ta ham opp i tetkampen. Resultatliste finner du link til under.

Lederen er Viktor Hovland på 66 slag og 6 under par med 8 birdier og 2 bogyer.

Norgescup 1 på Sandnes golfklubb tidliger i mai gikk uten noen Bjaavann-spillere, men på nummer to hadde vi to påmeldte i Jonas Lønn og Torstein Lømsland. Torstein ble dessverre syk og kunne dermed ikke spille helgens turnering. Vi håper på bedring og se han i aksjon på agtel-touren hjemme på Bjaavann om en uke.

Her finner du resultatlista