I dame klassen vant June-Marie Tronstad fra NAF Froland foran Inger Rødlig, KAK og Christine Settendal Johnsen fra NMK Grenland. På 4.plass Ingrid Rosland Jensen, KAK, Maria Sagemoen, KAK på 5.plass og på 6.plass Thorunn-Elisabeth Ellevold, NAF Froland. Foto: Harald Lersveen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Jublet for seier på Rugslandsbanen

Her er vinnerne i helgas løp på Rugslandsbanen, som samlet 97 deltakere og nær 1000 tilskuere.

Her kan du se video fra søndagens løp, som er laget av Galskap Motorsport.

I seniorklassen vant KAK-s Jan Ola Kile foran klubbkamerat Arild Fløystøl og Sander Andersen fra NMK Konsmo. Foto: KAK
I seniorklassen vant KAK-s Jan Ola Kile foran klubbkamerat Arild Fløystøl og Sander Andersen fra NMK Konsmo. Foto: KAK

I seniorklassen vant KAKs Jan Ola Kile foran klubbkamerat Arild Fløystøl og Sander Andersen fra NMK Konsmo.

I dameklassen vant June-Marie Tronstad fra NAF Froland foran Inger Rødlig KAK og Christine Settendal Johnsen fra NMK Grenland.

I juniorklassen ble det seier til Nikolay Rike Grønlund fra NMK Konsmo, som vant foran Robin Bentsen fra NAF Froland og Henrik Egeland fra NMK Egersund.

I RCN u2,4 var KAKs Asgir Imenes på topp fulgt av Tore Ingvaldsen NMK Birkeland og Ole Asbjørn Byberg fra NMK Sandnes og Jæren.

I juniorklassen ble det seier til Nikolay Rike Grønlund fra NMK Konsmo. Foto: Privat.
I juniorklassen ble det seier til Nikolay Rike Grønlund fra NMK Konsmo. Foto: Ida Marie Eriksen.

I RCN o2,4 gikk seieren til Tor Henning Tisland, NMK Konsmo

I Rallycross supernasjonal kl. 2 vant Morten Nordbø fra KNA Aust-Agder foran Richard Halvorsen KAK og Steinar Knudsen, KNA Aust-Agder.

Mens i Rallcross supernasjon kl. 3 gikk seieren til Thor Erik Ustad, NAF Motorsport Aust-Agder.

Vi hadde deltaker fra Aust- og Vest-Agder, samt Rogaland og fra Grenland, Tønsberg og Hamar.

Dessuten var det både juniorer og seniorer som debuterte og fikk god trening, slik at de snart kan entre ordinære klasser.

Fra premieutdelingen. Foto: KAK.
Fra premieutdelingen. Foto: Harald Lersveen.

Det var et kjempeflott sportslig stevne, som gikk i strålende fint høstvær. Publikum fikk se tre omganger og finaler med mye god bilsport og spennende heat.

Vi vil også takk de mange frivillige for innsatsen, noe som gjør at vi kan gå gjennomført våre stevner. (Det trengs ca. 70 personer for å få gjennomført et stevne).