Unge langrennsentusiaster fra Vindbjart ILs skigruppe etter endt innsats på Hovden. Klubben hadde rundt 20 løpere med, og noen av dem var ikke ferdige med løpet sitt da bildet ble tatt. Andre var ute i løypene for å heie på de andre. Bak fra venstre: Sander Jenssen, Hanne Sløgedal, Linnea Holbæk, Ida Roland, Thea Nygård, Camilla Nygård. Foran fra venstre: Henrik Sløgedal, Jonas Jenssen, Simen Roland (sittende), Marius Østervold. Foran: Mathea W. Andersen og Benjamin W. Andersen. Alle foto: Elisabeth Sløgedal
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Jublet etter årets første renn

Vindbjart var godt representert da Oddersjaarennet og Sandriprennet gikk av stabelen på Hovden i helga.

Lørdag kl. 13.00 var det klassisk distanserenn med rundt 110 deltakere. Strålende forhold og super innsats av både løpere og alle medhjelperne under Oddersjaarennet resulterte i en flott dag på Hovden skistadion.

vindbjart2
Fra lørdagens Oddersjaarenn.

Her kan du se alle lørdagens resultater

Søndag kl. 10.00 gikk startskuddet for Sandriprennet 2017 som heller ikke i år kunne arrangeres på Sandrip…

Nydelig vær og strålende forhold også under søndagens renn – og ikke minst kjempebra innsats av alle løpere og medhjelpere! Ekstra gøy at Vindbjart ski denne helga hadde med seg fem løpere som gikk sine aller første skirenn. I løpet av 1,5 timer hadde den flittige og iherdige gjengen gjennomført et flott løp med ca. 100 deltakere og ikke minst ryddet fint etter seg. Da var det enda tid igjen til en tur i slalombakken eller på ski – eller bare slappe av på hytta og se Tour de Ski-deltakerne jobbe seg opp «monsterbakken».

vindbjart3
Fra søndagens Sandriprenn.

Her kan du se alle søndagens resultater