Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Jublet for turneringsseier i Sørlandshallen

Øyestad fotball arrangerte søndag for første gang turnering i Sørlandshallen, med nær 1000 spillere i aksjon. 

Med 100 lag påmeldt og nærmere 1000 spillere i aksjon fra tidlig morgen til kveld fikk vi gjennomført kampene i søndagens DNB-cup med fornøyde deltakere og arrangører. På bildet over jubler Øyestad for seieren i klasse jenter født 2002Caroline Hansen, Rebecka Grøsle, Hannah Barli, Maria Gundersen, Celena Dyresen, Isabel Eik, Emma Mostert og Ida Tveit. Foto: Rune Kristoffersen. 

Gode tilbakemeldinger gjør at vi vil følge opp turneringen til neste år. Hallen er leid neste vinter og vi satser på tilsvarende oppmøte og suksess.

Henrik
Her ser vi Henrik Mjåland fra Øyestad mot Grane . Foto: Rune Kristoffersen.

I dugnadsåndens navn og med helgens turnering i tankene har Øyestad gjenopptatt Skagerak cup-navnet og vi kjører ny turnering 16. august og denne gang blir det på Øyestad sine hjemmebaner i Arendal.

Vinneren av gutteklassen født i 2001 ble Birkenes – gratulerer!

Birkenes
Birkenes G01, foto: Rune Kristoffersen

I hallen gikk 12 av våre nyutdannede dommere og gjorde en kjempeinnsats gjennom hele dagen. Spesielt moro når en tenker på at Øyestad for mindre enn for to år siden stod uten dommere.

Jonas
Her er Jonas Gylland Øyestad-01 i aksjon mot Express. Foto: Rune Kristoffersen.

Det er en ny giv i klubben om dagen!

DNB cup
Øyestads Henriette Evjen i fint driv. Foto: Rune Kristoffersen.