Full innsats i Just Cup i Gimlehallen lørdag 3. september. Alle foto: Terje Refsnes.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Håndballfest i Just Cup

Sjekk blinkskuddene fra en håndballcup som etter planen skal vokse årlig fremover.

Sist lørdag var det duket for vår turnering i Gimlehallen. Ti damelag stilte opp for å spille kamper og ha det moro sammen.

Just Håndball er nyoppstartet og det var derfor knyttet endel spenning til gjennomføringen. Jenter 9-laget stilte opp som ansvarlig for kiosken, og med den nye KassaApp som var utviklet for anledningen ble kioskdrift en lek.

Jentene jobbet hardt fra klokka 08.30 til 1730, og kunne smile fornøyd etter dagens innsats. Alle pengene fra kiosk gikk rett til laget og de har kun øyne for en ting, de skal reise på turnering til     Danmark.

cup-7                                                                                                .
På banen samlet lagene seg klar til kamp, og det ble mange kamper. Fem kamper måtte alle gjennom, og de som kom lettbeint inn døra til Gimlehallen på morgenen gikk noe stivere utover dagen. Dette ble en flott oppkjøring for alle lag, og tilbakemeldingen var stort sett bare gode. Det som er det fine med håndballmiljøet er at alle ønsker hverandre godt, alle har lyst til at dagen skal bli fin for alle og alle har forståelse for at noen ganger går ikke alt etter planen. Men på banen var det ingen «kjære mor», her var det full innsats og alle sloss for at sitt lag skulle vinne kampen.

Til slutt gikk Start av med seieren, da de vant over RIL i finalen. Just hadde en overraskelse på lur for bestemannspremien, så da Børge Hoem annonserte at beste spiller fikk todagers pass på Palmesus 2017, var spenningen stor for finalespillerne.

cup-6

Den som vant premien var keeper på Start, Kristine Sletten. Som selv uttaler at premien var overveldende! Hun synes cupen var bra, og at vi kunne gjort noen endringer med kampoppsettet. Det tar vi til oss og vil forbedre til neste år. Ellers var hun fornøyd med en cup som bare gikk over en dag, det passet veldig godt for voksne spillere.

Neste år blir det ny turnering, arbeidet er allerede startet og Just har ambisjoner om å lage en cup som det snakkes om i håndballmiljøet. Premiene skal bli større og kanskje enda gøyere, vi skal ha 40 lag og vi skal lage en håndballfest som gjenspeiler Just håndball.

Sjekk flere bilder i denne bildeserien:

Det bør jo også nevnes at Just damelag som nyoppstartet med kun et fåtall treninger bak seg leverte tilfredsstillende resultater. Spillerne er fornøyde og har noen klare arbeidsoppgaver foran seg på treningene før første seriekamp.