Madelen Søfteland fra Grimstad (28) har vunnet to av sine fire proffkamper i kampsporten K1. I sommer får hun muligheten til å forbedre statistikken. Alle foto + video: Frode Vestgarden, Vestgarden foto.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Klar for to nye proffkamper

Jeg skal gå ny proffkamp både 10. juni og 1. juli og er naturlig nok spent på hvem mine motstandere blir.

Den første av disse kampen er lagt til Capri, en idyllisk liten øy utenfor Napoli. Mandag var jeg tilbake i Italia, og startet forberedelsene. Jeg har altså fått to nye kamper på programmet. Motstanderne offentliggjøres snart. Prosessen blir den samme som vanlig, en god oppkjøringsperiode med hardt arbeid ligger foran meg.

Se video her:

Jeg er motivert og klar for å legge inn det som skal til, og ser frem til kamp. Etter seieren i Milano for en måned siden, har det vært en roligere treningsperiode med fokus på grunntrening og skadeforebyggende. Alternativ trening hjelper til som avlastning, og i denne perioden får kroppen restituert etter lange oppkjøringsperioder.

Mandag var det godt å kjenne på melkesyra igjen. Jeg hadde noen gode runder med sparring tidlig i uken, og nå blir det godt å tilbake til treningsprogrammet jeg liker best, nemlig mye sparring og intensiv kickboksingtrening.

Les flere innlegg av Madelen Søfteland her