KCK-troppen teller hele 18 ryttere fordelt på ti juniorer og åtteseniorer. KCK bak fra venstre: Joakim Johnsen, Sondre Slemdahl, Bjørn-Tomas Vatnedal, Magnus Tofte, Mathias Vea, Mathias Johannessen, Even Fløystad, Eirik Sætra-Pedersen, Geir Kristian Teigland og Geir Tony Teigland. Foran fra venstre: Espen Slemdahl, Sondre Linstad-Hurum, Adrian Hilde, Halvard Hofsmo, Victor Køhler, Aleksander Halvorsen, Maximillian Gabrielsen, Haakon Aas, Gunnar Steinsland, Alexander Sterk-Hansen og Siren Breidalen Wulff. Foto: Christian Wulff.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

KCK Elite med god sesongstart i Belgia

Et rekordstort elitelag fra KCK har tradisjonen tro startet konkurransesesongen i Belgia.

Fokuset med samlingen er å bruke de gateritt lignende ”Kermiss-løpene” til å finpusse formen og får rittfart i kroppen før norgescupen starter i Norge.

Etter to av fire ritt virker det som de fleste har klart å ta et steg gjennom vinteren. Alexander Sterk-Hansen har fortsatt den gode utviklingen fra i fjor og kjørte inn til 23 og 17. plass i felt på 130-150 ryttere.Victor Køhler har begge rittene kommet inn med samme gruppe som Alexander og ofret seg for lagkameraten de siste rundene i det 2. rittet.

KCK i Belgia. Foto: Ole Wåle.

Resten av seniorgjengen med Even Fløystad, Mathias Vea og Eirik Sætra Pedersen kom seg over fartssjokket i det første rittet og fulførte fint i hovedfeltet i ritt nummer to. Joakim Johnsen var uheldig å punkterte, Mens Geir Kristian Teigland og Bjørn-Tomas Vatnedal har slitt med henholdsvis sykdom og kneskade.

For juniorene har også resultatene vært veldig bra. Simon Aspelund Holstad satt gruppen som kjempet om seieren og ble nummer fire. Tobias Halvorsen, Gunnar Steinsland og Daniel Årnes kom inn med gruppe to og ble nummer 6, 7 og 12. Aleksander Halvorsen, Mathias Johannessen, Alf Vidar Vetrhus og Erik Andre Lier fullførte også rittet for KCK.

Rittsamlingen blir avsluttet med nye løp for juniorene og seniorene påskeaften og 1. påskedag.  1. påskedag stiller seks av juniorene til start i UCI-løpet GP Bati-Metallo, som Region Sør. 180 juniorer skal ut på en løype som byr på flere tekniske utfordringer i form av brostein, og vindutsatte partier.