Alexander Sterk-Hansen var kjappest blant "rekordrytterne" som fullførte den 89 kilometer lange sløyfen med start og mål fra Dømmesmoen. Alle fotos: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

KCK-syklist vant Bukkene Bruse

Alexander Sterk-Hansen vant søndagens tradisjonsrike sykkelritt i Grimstad foran rundt 250 konkurrenter.

Turrittet Bukkene Bruse markerte i dag at sykkelsesongen er  i gang på Sørlandet. Rundt 250 syklister hadde funnet veien til Dømmesmoen for å teste formen i det fine vårværet.

c2

Sykkelrittet er delt inn i fire puljer etter hvilket nivå syklistene har. De sprekeste syklistene sykler i rekord-puljen, deretter er det tur 1 og tur 2, i tillegg til trim uten tidtaking. Rekordfeltet gjør unna de 87 kilometerne på drøye to timer som gir en snittfart i overkant av 40 km/t. Raskest av alle var Alexander Sterk-Hansen fra Tvedestrand, som representerer Kristiansand CK.

c3

Arrangøren er godt fornøyd med et vellykket arrangement uten noen store uhell og god stemning i målområdet. Mens syklistene var ute i løypen kunne barna delta på sitt eget lille sykkelritt både for tre- og tohjulsykler.