Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Arrangerer «Knøttedans» i Vågsbygd Samfunnshus

Hver tirsdag fra kl. 16.00-17.00 arrangerer Kristiansand Danseklubb gratis «knøttedans» i Vågsbygd Samfunnshus. I gangen venter ca. 25 håpefulle 4-5 åringer, flesteparten jenter kledd i finkjoler og ballerinakjoler. «Knøttene» venter på at trener Benedicte Engestøl skal åpne døren inn til aulaen, og de står i en rekke for å ta Benedicte i hånden og bukke eller neie før de stiller seg opp langs veggen.

«Knøttedans» er lek og bevegelser til musikk. Det blir spilt sambarytmer, Karsten & Petra, Pirates of the carribbean, den lille havfruen og Ylvis til stor jubel blant «knøttene». Timen starter med Polonese, en innmarsj som blir ledet av Synne Kristiansen og Amalie Aune, som er hjelpetrenere på dette kurset.

Benedicte synes det er utrolig givende og gøy å undervise så mange barn i dans. Det er moro å se så mange barn kose seg til musikken.

I november vil kurset bli avsluttet med et ball for foreldre, søsken, besteforeldre, tante og onkler for å vise fram det de har lært.