Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Kilt, stokk og stein. En helt vanlig helg!

Sist helg deltok jeg på Aulanko Winter Challenge. Det er en uhøytidelig showkonkurranse som ble holdt i Hämenlinna i Finland.

På videoen under går jeg 40 meter med en 137 kilo tung stein.

Jeg dro på meg en liten skulderskade for tre uker siden som gjorde at jeg ikke kunne gi full kraft i kasteøvelsene og stokkpressen. Jeg forverret ikke skulderen og fikk showe litt for publikum. Satt forøvrig også ny rekord i møllesteinbæringen med 40 meter. Jeg endte opp på 3. plass (siste plass) bak de to beste HG-utøverene i Skandinavia.
Her er jeg i aksjon i en annen øvelse:

Du kan også se hvordan det gikk i stokkeløft ved å klikke HER.
FB_IMG_1426678434897Etter konkurransen hjalp jeg til med kvinnenes konkurranse, Queen of the castle, der Janne Grandalen tok en fin 2. plass. Det er også hun som har filmet de tre videoklippene i dette blogginnlegget.
Planene for våren:
Hvis alt går etter planen, er neste konkurranse  World Armlifting Championship i St. Petersburg 15. mai.
Her tenker jeg å stille i vektklassen -100kg. Jeg veier i skrivende stund 114 kg, og har ikke veid under 100kg siden konfirmasjonen. Jeg veide 122 kg til nyttår, så dietten har fungert greit så langt.