Fra et løp i Terrengkarusellen i september i fjor. Foto: Fædrelandsvennen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Klart for ny karusellsesong

Hjertelig velkommen til sesongens 1. karuselløp i Jegersberg torsdag 19. mars!

Terrengkarusellens 41. sesong skal i gang, og vi føler at alle våre 4000+ deltakere ser frem til å kunne starte opp. Også i år kan vi med glede konstatere at vinteren har sluppet taket tidlig, og at løpene våre kan gå som planlagt, helt fra starten.
Løypa: Subaru-løpet (4 km) har start/mål på gressvollen over Gimlebanen, går gjennom universitetsområdet, opp Sødalsmyrveien, passerer demningen til Papirmøllevannet, over Rønneheia til Grønn slette, og grusveien tilbake. Deltakerrekorden (fra 2012) er 1953 deltakere.
Parkering: Parkering i hele tidsrommet kan fritt gjøres på Gimlebanen (bak Gimlehallen). Parkering på UiA kan aksepteres etter kl. 16.
Start-tider: Som vanlig er løypa åpen allerede fra kl. 13.00 for løpere som vil starte når de har lyst. Kommer du i mål før klokker og målregistrering er på plass, skriver du deg inn på HVITE lister i side-målteltet. Har du tatt tiden selv, kan denne også skrives på listen, i kolonnen for Slutt-tid, ved siden av startnummeret ditt. (NB! Egen tid må skje før tidtakingspuljene er startet.)

Tidtakingspuljene for normalløypen går ut 17.30-18.15. (pulje hvert 3. minutt.) Løperne strekkodeleses inn puljevis, og startes når tiden er inne.
Milslukerne løper 2 runder, 8 km, og de som vil konkurrere starter i egen pulje kl. 17.15. Puljeløperne registreres i mål (på vanlig måte) med strekkodelesing i målteltet. 2 runders-løpere som tar tiden selv, eller løper på ‘fullført’, må være tidligere ute, og de må skrive seg på GULE lister i side-målteltet. (NB! Ikke klokke-leses.)
Sykle til løpet: Løpere som kommer til fots eller på sykkel kan skrive seg inn på liste i Sekretariatet og blir med på trekning av premier hver gang.
Nye løpere: Bare registrer dere i Sekretariatet og få fast startnummer, informasjon og giro der. Deretter er det bare å løpe. Husk at alle må registreres ved målgang, strekkodeleses eller innskrives, avhengig av løpsvalg. Vil dere unngå lang kø, kan påmelding skje på nettet på forhånd (NB! Stengt torsdag), trykk på lenken HER 

Da gjenstår bare å gå til bordet merket «Påmeldt på nett» i Sekretariatet, og hente seg sitt faste startnummer (og info).
Tjenesten kan også benyttes av løpere som må skifte plastnummeret sitt.

Ha en flott sesong!
For Utvalget
Jan