Bildet er tatt fra Hovefestivalen i fjor, der Agder parkour i en hel uke lærte fra seg parkour til interesserte. Foto: Mia-Marlena Nordstokke.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Klart for Hove parkour jam

Agder parkour fikk i desember 2014 kr.150.000 av Gjensidigestiftelse for å oppgradere parkour-parken på Hove, Arendal. Sammen med Hove Leirsenter arbeider vi nå for å få oppgraderingen ferdig til kommende fredag, når Agder parkour arrangerer sin første parkour jam.

Parkour-parken blir oppgradert med rails på et areal så stort som 12×10 meter og et klubbrom. Agder parkour har siden oppstart i mai 2014 opplevd stor økning av interesse for denne sporten. Daglig holder vi parkour-treninger i vårt lokale på Samsen Kulturhus i Kristiansand, hvor vi er nesten 100 medlemmer. Nå tar vi med oss trenerne våre og arrangerer årets parkour jam i Arendal, som er fra 19.-21.juni.

For mer informasjon om eventet se Agder parkour på Facebook

Verdenskjente Team JiYo fra Danmark kommer  for å delta på jamen, samt  store og små som skal delta fra hele Agder.

Fra Team JiYo kommer:

Bjarke Hellden

Jesper André

Anders Søberg

Jonas Thorsager