Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Klart for regionsmesterskap i tennis for juniorer

Kristiansand Tennisklubb arrangerer til helgen (29-31 august) regionsmesterskap i tennis for juniorer i tennisregion Sør som består av ca. 20 klubber i Vest og Aust-Agder, Telemark og Vestfold.

Deltakerne kommer fra hele regionen, og det er god spredning i aldersklassene. De yngste deltakerne er 7-8 år gamle, mens de eldste er 18 år. Størst er faktisk deltakelsen i de yngste klassene, hvilket gleder arrangørene. Det viser at det gror godt i tennisregionen.

Turneringen tar hensyn til alder ved at det spilles med baller, racketer og baner justert for alder. Det vil si at de yngste spiller med litt mindre baner, mindre racketer og baller som går litt langsommere. Dermed får de øvet inn god teknikk allerede fra begynnelsen av. De eldre juniorene spiller fulle kamper med vanlige baller.

 

Turneringsleder Lukas Lindgren gleder seg stort over stadig større deltakelse og engasjement omkring tennissporten. Tidligere var det bare på Østlandet det var et ordentlig tennismiljø i Norge, men nå ser vi at Stavanger og etterhvert Bergen også kommer etter. Stavanger har flere juniorer som markerer seg i norgestoppen, og med den utviklingen som har vært på anleggsfronten her i Kristiansand og Arendal (Sør Amfi), samt Farsund, satser vi på at Sørlandet også skal bli å regne med i norsk tennissammenheng.

 

KTK gleder seg til å ta imot kommende generasjon tennisspillere till helgen, og håper at flere skuelystne finner veien til anlegget ved gamle Kristiansand Stadion.