Camilla Levinsen (fra venstre), Julie Meyer Solvang og Turid Hagelia Korshavn med andreplassen i tirsdagens lagtempo i Trondheim. 1.plassen gikk til CK Victoria og 3. plassen til Bryne. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Knallstart på sykkel-NM

Vi fikk en super start på NM-uka med sølv på lagtempo.

Laget vårt er i slaget om dagen og har så langt i sesongen kassert inn flere gode plasseringer. Vi kjørte hardt ut fra start i den forholdsvis kuperte tempoløypa. Etter 10 km av totalt ca 30 km ledet vi, men CK Victoria kom sterkt på slutten og vant med 32 sekunder.

Fra venstre: Julie, Turid og Camilla. Foto: Privat.

Vi er likevel strålende fornøyde med sølvmedaljen og lagets første NM-medalje! Nå ser vi frem mot resten av NM uken. Første utfordring er torsdagens individuelle tempo, der Turid og Camilla skal sykle. Birgitte Ravndal, Vibeke Dybwad, Ingvild Tangen og Julie sykler gateritt fredag. Hele Grimstad-laget sykler fellesstart på søndag.