Sveinung Berg Olsen fra arrangørklubben smasher inn et nytt poeng. Alle foto: Tore Mydland.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Kristiansand Sandvolleyballklubb dominerer U19-NM på hjemmebane

Kristiansand Sandvolleyballklubb arrangerer denne uka junior-NM i sandvolleyball og i U19-klassen dominerer klubben stort.

Blant guttene består tre semifinalelag av en eller to KSK-spillere, mens jentene er representert på to. Mulighetene for edle KSK-medaljer er dermed meget stor.

Fetterne Karl Jørgen Mosvold og Torjus Kleivane fra KSK møter en Rogalandsduo i den ene seminen. I den andre braker de to KSK-guttene Sveinung Berg Olsen og Håkon Mydland sammen, med sine respektive partnere Andreas Sletvold (Tønsberg) og Kjetil Riisland (Dristug). Det er med andre ord mange KSK-gutter som har lyst på, og mulighet til, finaleplass i U19.

Håkon Mydland (i hvitt) blokkerer.

I den ene semifinalen for jenter 19 møter Renate Bjerland (KSK) og Kirstine Garder (Skjeberg) duoen Ane Askeland (KSK) og Karen Elise Lund Saga (KSK) i et nesten rent KSK-oppgjør.

Publikum følger med på banespillet på Gimle.

Vi er med andre ord garantert KSK-spillere i begge U19-finalene. Det er imidlertid et åpent spørsmål hvem av dem det blir.

I U15-klassen har de unge KSK-guttene Max Jørgen Fosselie og Leon Lauvland også kjempet seg til semifinale.

Den tidligere storspilleren Bjørn Maaseide (i grønt) coacher sin datter.

Semifinaler og finaler spilles på Gimle torsdag formiddag/ettermiddag.