Som den yngste i finalen gikk Jonas Carlson helt til topps i Checklist Junior Contest i Paris. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Kristiansand-skater vant i Paris

Jonas Carlsson (14) var best blant 59 skatere fra 13 land.

Det var sist helg at Jonas utmerket seg i Checklist Junior Contest i Paris. Checklist er en stor international skatekonkurranse for skatere 16 år og yngere. Konkurransen holdes i Halle de Skate du Val d’Orge. Blant deltakerlandene er Brasil, Tyskland, Italia, Nederland, Sverige, Romania, Portugal og Frankrike. Som eneste norske deltaker klatret Jonas til finalen etter at 59 skatere hadde skatet 2 x 45 sekunder runs. Åtte skatere gikk videre til finalen.

Se video av Jonas i aksjon her:

Som den yngste i finalen gikk Jonas helt til topps. Som vinneren av Checklist Junior Contest har han sikret seg en plass i semi-finalen i Far’n High International Skatebord Contest i Paris i slutten av mai.

Video og øvrige skatere i aksjon i Paris: