Pallen i junior street, f.v: Elias Heitman på tredjeplass, Simen Hægeland på andrepass og Jonas Carlsson på førsteplass. Fotos: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Kristiansand-skatere rulet i Bergen

Fire skatere fra Kristiansand hevdet seg med flere topplasseringer i helgens Skate all day-konkurranse.

Sr. Street. Heitor da Silva 1 pl (fra Haugesund) og Daniel Pedersen 3 pl.
Sr. Street. Heitor da Silva fra Haugesund vant og Daniel Pedersen skatet inn til 3. plass.

Daniel Pedersen (16 år), Petter Brunvatne (15 år), Simen Hægeland (15 år) og Jonas Carlsson (13 år) var kvartetten fra K-town som skulle forsvare byens ære.

Nivået var høyt og allerede første dagen imponerte kristiansanderne. Daniel Pedersen med en heavy bs flip og en bigspin flip to flat, Jonas Carlsson holdt nivået oppe med en bs 360 og 360 flip og Petter Brunvatne med en stor kickflip to flat over den store pyramiden.

Det ble en flott start da begge premiene den første dagen ble med hjem til Kristiansand. Petter Brunvatne vant Best Trick og Jonas Carlsson stakk av med seieren i Bowl Jam.

Skate all day endte lørdag kveld med Jonas Carlsson på pallen med en første plass i Jr. Street og Simen Hægeland på andre plass. Daniel Pedersen fikk 3 plass i Sr. Street. Petter Brunvatne, som egentlig er junior, men velger å skate i senior klassen, fikk en 6 plass i Sr. Street.

Se videoklipp her.