Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Kristiansand slo Oslo i speedwayens 2. divisjon

Lørdag var det ligamatch i speedwayens 2. divisjon i Sørlandsparken. Kristiansand tok i mot Oslo og det ble harde fighter helt til siste heat. Kristiansand hadde hentet inn de to sterke kjørerne Jarle Skjæveland og Stein Roar Pedersen fra Riska, og det var nok til å dra seieren i land med 51 poeng, foran Oslo med sine 38 poeng.

I det avsluttende “finaleheatet” strakk Jarle Skjæveland det lengste strået, men hadde Glenn Moi på bakhjulet hele heatet igjennom. Preben Prytz ( Oslo) ble treer, mens Stein Roar Pedersen (Kristiansand) ble fjerdemann.

Foto: Jarle Skjæveland (rød hjelm) fører an foran Glenn Moi (Oslo – gul hjelm) mens Tommy Thu (Kristiansand – blå hjelm) holder tredjeplassen i dette feltet.