Plamen Sheytanova (f.v.), Brian Rugland og Krister Sørstrand leverte mye god turning i helgas norgescupstevne i Stavanger. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Kristiansand-turnere imponerte i norgescupstevne

Denne trioen leverte godt i flere apparater i Stavanger.

Denne helgen stilte Kristiansands Turnforening med tre gutter i 24. Cup ( norgescup) i Stavanger. Brian Rugland deltok i rekruttklassen 11-12 år. Han turnet en god konkurranse og endte på en 32. plass med poengsummen 66.9, som er ny personlig rekord. Krister Sørstrand turnet i gutter klasse 2, 15-16 år. Han hadde denne gangen med flere nye elementer og var spesielt fornøyd med hopp og frittstående. Han endte på en flott 2. plass med poengsummen 58,4.

Plamen Sheytanova (f.v.), Brian Rugland og Krister Sørstrand sammen med sin trener i KTF, Danail Sheytanova. Foto: Privat.

Eldstemann Plamen Sheytanova stilte i juniorklassen 14-18 år. Dette er en mer utfordrende klasse hvor man turner selvvalgte øvelser i alle apparater første dag, og obligatoriske øvelser dagen etter. Han endte på en 7. plass. Han hadde skranke og hopp som sine beste øvelser denne gangen. Guttene har hatt fin fremgang etter at den bulgarske treneren Danail Sheytanova overtok treneransvaret for seks måneder siden. Nå gleder guttene seg til Agderpokalen i Grimstad førstkommende søndag!