Lagene Tommy og Tigrene og Thomastoget fra Kristiansand sikret seg henholdsvis andre- og sjetteplass av de 14 lagene som konkurrerte i danske Vejle sist helg. F.v.: Tommy Kristensen, Kristin Mikaelsen, Linda Eretveit, Thomas Nordahl, Renate Lian og Vibeke Lian Høiby. Alle foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Kristiansandere nest best i knalltøff konkurranse

Laget Tommy og Tigrene ble nummer to i Budz Team Challenge i Danmark. Klatring, paintball, dykking og klassiske Boot Camp-øvelser sto på programmet.

I seks timer, fra klokka 10 til 16, ble samtlige deltakere dyttet ut av komfortsonen og utfordret på styrke, smidighet, utholdenhet, presisjon, mental styrke og memorering. Strålende sol og 20 varmegrader gjorde også at mange fikk kjenne på kramper gjennom den 12 km lange løypa som var oppdelt i mer eller mindre utfordrende hindre. Konkurransen handlet om mer enn utholdenhet og det å komme seg fra A til Å.

Komfortsonen skulle utvides, smerter måtte svelges og team spiriten skulle råde. Og det var nettopp team spirit som gjorde at Tommy og Tigrene fra Kristiansand kom inn på en imponerende 2.plass. Laget bestod av Tommy Kristensen, Kristin Mikaelsen og Linda Eretveit, og de var alle enige om at dette har vært en uforglemmelig konkurranse med teamwork i fokus.

btc_vejle-5

– Det beste med helgens challenge for meg var fabelaktig teamwork, det å skyve dramatisk på egne grenser og se hva kroppen faktisk klarer. For å ikke snakke om inspirasjonen jeg fikk til mer trening, sier Kristin Mikaelsen.

btc_vejle-4

Gjennom en løype fylt med alt fra klatring, paint-ball, dykking og klassiske Boot Camp-øvelser er det ikke rart man sitter igjen med en følelse av mestring. Budz Boot Camp handler om å heie hverandre frem. Derfor er det naturlig at de som kommer sist i mål, får mest jubel. Ikke langt bak Tommy og Tigrene kom det andre laget fra Kristiansand inn på en sjetteplass. Thomastoget bestod av Thomas Nordahl, Renate Lian og Vibeke Lian Høiby.

btc_vejle-3

– Dette er en opplevelse jeg vil huske lenge! Å virkelig kjenne på opplevelsen av å jobbe i team, «backe» hverandre opp og bli pushet ut av komfortsonen, og forbi det jeg trodde jeg ville klare, er den beste læringen jeg tar med meg. Det er en fantastisk følelse å kjenne at man alltid har mer å gå på og at man sammen er sterkere, sier Renate Lian om helgens opplevelse.

btc_vejle-2

14 lag deltok i den tøffe tevlingen i Vejle, hvorav to fra Norge og resten fra Danmark.

btc_vejle-1

Trenere og alle medlemmer av Budz Boot Camp Kristiansand er veldig stolte av prestasjonen til disse seks utøverne, og vi gleder oss til å ta imot mange sultne deltakere i 2017 – da blir det Budz Team Challenge i Kristiansand!

Tommy og Tigrene, f.v: Linda Eretveit, Kristin Mikaelsen og Tommy Kristensen.
Tommy og Tigrene, f.v: Linda Eretveit, Kristin Mikaelsen og Tommy Kristensen.

Les også: Trapper opp treningen 

Skrevet av Kristin S. Håverstad, medlem av Budz Boot Camp Kristiansand.