Simen Hægeland (2. plass, f.v.) Jonas Carlsson (1. plass) og Ask Filling (3. plass). Foto: Pernille Johannessen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Kristiansands juniorskatere dominerte i Grenland Games

Jonas Carlsson (13) vant trippelseier og Simen Hægeland (15) tok to andreplasser i Skien i helgen.

Grenland Games er en årlig skateboardkonkurranse arrangert av Grenland Skateboardklubb i Skien Skatehall.  Selv om den kun har eksistert i tre år, har den allerede blitt en favoritt blant norske skatere.  Skatere kom bl.a. fra Skien, Porsgrunn, Trondheim, Bergen, Kristiansand og Larvik.

Jonas stakk av med 1. plassen i Jr. Street, 1 plassen i Jr. Minirampe og skatekompisen hans Simen Hægeland var hakk i hæl med 2 plassen i Jr. Street og Jr. Minirampe. Carlsson vant også kombinert junior/senior Best Trick konkurransen men en BS 270 kickflip lipslide ned A-framrailen.

Se Jonas i aksjon i denne videoen:

Jonas er i full fyr……

Posted by Grenland Skateboardklubb on 13. februar 2016

Artig å se så mange gode Kristiansandsskatere i seniorklassen.  Norgesmester Hermann Stene fra Larvik fikk 1 plass i Sr. Street, og bak ham var det mye rå skating fra K-town, med Fredrik Tangerud (5. plass), Daniel Pedersen (6. plass) og Petter Brunvatne (7. plass). Petter Brunvatne imponerte med 4. plass i Sr. Minirampe.

I vinterferien går turen til Oslo for å se på X-Games på Skateboard.  Der for de oppleve verdens beste skatere under samme tak.

Les også: Jonas Carlsson skatet inn til 1. plass i Berlin.