Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Kristiansandsskatere dominerte i Grenland Games

Denne trioen fra Kristiansands viste klasse i Grenland Games 2015 sist helg.
På bildet over fra venstre: Daniel Pedersen (14), Jonas Carlsson (12) og Petter Brunvatne (14). Hele landseliten i skateboard fant veien til Skien for å delta, i tillegg til flere svensker. Det er et vanvittig høyt nivå på konkurransen med ca. 50 deltakere. I tillegg til å være en konkurranse, er det et godt samlingspunkt for skatere fra hele landet.
Daniel Pedersen (14) vant «Best Trick Jr» og Fredrik Tangerud (17) vant «Best Trick Sr». Det var ikke plass til andre en Kristiansands-skatere på pallen i Jr. Street, Jonas Carlsson (12) vant, hakk i hæl kom Petter Brunvatne (14) på andre- og Daniel Pedersen (14) på tredjeplass. Simen Hægeland (14) gjorde også en flott innsats og fikk sjetteplass.
I Jr. Mini Ramp var Kristiansand guttene igjen godt synlig. Petter Brunvatne på første plass, Jonas Carlsson på tredjeplass og Simen Hægeland på fjerdeplass. Seniorene fra Kristiansand hadde ikke helt dagen med seg i Sr Street eller Mini Rampe. Fredrik Tangerud (17) kom på en sjuendeplass i Sr Street og Jaran Jacobsen på en femteplass i Sr Mini Ramp.
Om en drøy uke inviterer Kristiansand til egen konkurranse. «King of the South» blir holdt i Vision Skatepark på Lund 20.-22. februar. Ta turen innom for en stor opplevelse og støtt disse ripperne!