Emil Ruenes Jacobsen til venstre, Mikkel Bentzrud Rasch og Philip Fosseng Sandve til høyre. Her under premieutdelingen på syncro. Foto: Kristiansand Stupeklubb.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Kristiansandsstuper ble norgesmester

Emil Ruenes Jacobsen ble norgesmester under helgens junior-NM i Aquarama. Flere andre stupere fra Kstk hevdet seg også med topplasseringer.

?
Bestemannspokalen, som er samlet poengsum etter alle øvelsene,  gikk til Emil Ruenes Jacobsen.

Emil fra Kristiansand stupeklubb tok gull i klasse B på tårnøvelsen og videre sølv på 1 meter, 3 meter og synkro. Han stupte godt over landslagskravet og sikret seg med det deltakelse i nordisk mesterskap, som går av stabelen i november. Flott stuping gjennom hele stevnet gjorde til at han ble kåret til beste utøver i gutter klasse B NM 2015.

Emils lagkamerater Mikkel Bentzrud Rasch og Philip Fosseng Sandve tok bronse i synkroøvelsen. Mikkel fikk også bronse på 1 m svikt og 3 m svikt. Ludvig Hegg tok bronse i klasse C 1 meter. Klubben er strålende fornøyd med helgen.

adgadb
Ludvig Hegg til høyre.

Vi tok med oss 1 gull, 3 sølv og 5 bronse totalt. Vi takker alle deltakerne for flott gjennomført NM.