Vinnerlaget til KSI i helgas NM i Ekeberghallen. F.v. Torjus Kydland, keeper Torgrimm Tveito, Mats Kristiansen, Marius Grønvold, Simen Lirio, Thanu Sivanantharajah, Mikkel Gulbrandsen og Joachim Bønch Johansen. Foto: futsal.no.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

KSI Futsal er norgesmester

KSI Futsal gikk til topps da 40 topplag fra hele Norge samlet seg i Ekeberghallen for å kjempe om NM-gullet og kvalifisering til Mesterligaen.

KSI Futsal med lagleder Marius Grønvold i spissen vant helgens NM-finalen hele 5-3 over Brazzer Futsal fra Oslo.

Kristiansandslaget kjempet seg helt til toppen med keeper Torgrimm Tveito og utespillerne Mikkel Gulbransen, Torjus Kydland, Mats Kristiansen, Simen Lirio, Thanu Sivanantharaja, Joakim Johansen og Marius Grønvold.
Torgrimm Tveito ble kåret til NMs beste keeper.

– Jeg har jaktet på gullet siden første Futsal-NM i 2003, kommenterer Marius Grønvold, og gleder seg over at han etter 12 år endelig kunne heve gullpokalen for første gang.

Nr. 1 i NM blir direkte kvalifisert til Mesterligaen i Futsal 2016 i regi Det Europeiske Futsalforbundet.