KSI Futsal fra El Moli Arena i Lloret de Mar, Spania. Bak fra venstre: Torgrimm Tveito (keeper), Martin Iversen, Torstein Røed, Joakim Johansen, Marius Grønvold. Foran fra venstre: Håvard Lilletvedt, Thanusan Sivanantharajah og Christian Tveit. Foto: IFS, futsal.no
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

KSI Futsal møtte tøff motstand i europacupen

Regjerende norgesmester KSI fikk det tøft i møtet med spanske og russiske futsal-artister.

Som NM-mester deltok KSI Futsal i europacupen i futsal i regi av Det Europeiske Futsalforbundet 1.-6. mai i Lloret de Mar, Spania. I gruppespillet møtte KSI Futsal russiske Volna og spanske Peña Recreativa Sant Feliu.

KSI Futsal sin lagleder, Marius Grønvold, kommenterer:

KSI Futsal vs. Peña Recreativa Sant Feliu 1-4: – I kampen mot Volna fra Russland sto det 1-1 rett før pause og da hang vi godt med, men fikk en imot femti sekunder før pause, og vi måtte ta litt mer risiko i andre omgang. Følte ikke vi var tre mål dårligere enn dem. Det var et godt lag vi møtte, men vi skaper en del store sjanser. De presset oss høyt og aggressivt hele tiden, så var vanskelig å få til et bra pasningsspill.

KSI Futsal vs. Volna 2-9. – Det var en tøff gruppe vi endte i. Volna vant 4-3 over spanjolene, og vi tapte 9-2 mot Volna. Begge lagene vi møtte endte i finalen.

Volna vant europacupen etter seier 6-2 over Peña Recreativa Sant Feliu. Alle resultater er her.

Rangering

1
VOLNA (RUSSLAND)
2
PEÑA RECREATIVA SANT FELIU (SPANIA)
3
TORPEDO MAMI (RUSSLAND)
3
NIMES RODILHAN (FRANKRIKE)
5
FUTSAL DANTE (SPANIA)
6
RUSLAND (RUSSLAND)
7
SAINT GILLES (FRANKRIKE)
8
RAPID LOS CALIMEROS (BELGIA)
9
BOMBARDACI VETRNI (TSJEKKIA)
10
MORAVSKA TREBOVA (TSJEKKIA)
11
 KSI FUTSAL CLUB (NORGE)
12
AJA  AULNAY (FRANKRIKE)
KSI Futsal oppsummerer for øvrig sesongen i Norge slik:
– NM-gullet gjorde at sesongen ble helt fantastisk og da var det ikke så farlig at det ble lite gull hjemme i Kristiansand Vi ble likevel maratonmestere med 10 poengs margin. De største motstanderne denne sesongen har vært FC Peja og Blaker IL. Beste minnet er når vi løfta bøtta i NM for vår lagkamerat Stig Sæther som måtte gi tapt for kreften 5 uker senere.
Foto: IFS | futsal.no

Simen Lirio (bildet t.v.) har hatt en fantastisk sesong og fikk en fortjent plass på landslaget. Brian Jensen har vært veldig god både for oss og Blaker IL; håper bare han velger riktig klubb neste sesong. Når vi møter gode lag så er det lavt press og defensiv trygghet som gjelder. Vi er gode til å skape brudd og prøver å kjøre høyt tempo på kontra. I etablert spill gir vi driblerne våre frihet til å utfordre.

– Fram mot NM vil vi ta med oss erfaring og lærdom fra europacupen, kjøre noen treningskamper på høsten og øve inn noen nye varianter i det offensive spillet. Vi forventer at mange lag er ekstra gira på å slå oss ut, så det blir tøft å forsvare tittelen. Om vi får med de samme spillerne som sist, så mener jeg vi har en god sjanse.