KTFs Jestine Aateigen (15, t.v.) og Ulrikke Johannesen (14) imponerte i sørlandsmesterskapet. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

KTF beste klubb i sørlandsmesterskapet

Apparatturnerne i Kristiansands Turnforening visste hvem som var best på Sørlandet sist helg med hele fire sørlandsmestertitler.

Helgen 5.-6. november var det duket for Sørlandsmesterskap i Iglandshallen, Grimstad.

Fra v: Kristine Jakobsen(12), Jesine Aateigen(15), Ulrikke Johanessen(14), Amalia Høibo(12), Julie Holta(11), Camilla Skuland(11) og Maya Alon(8)
Fra v: Kristine Jakobsen(12), Jesine Aateigen(15), Ulrikke Johannesen(14), Amalia Høibo(12), Julie Holta(11), Camilla Skuland(11) og Maya Alon (8). Foto: Privat.

Jenter 11 år:
Julie Holta turnet suverent og kom inn på 1. plass med karakteren 39,6. Camilla Skuland kom på andreplass med karakteren 36,9.

Klasse 1 jenter:
Ulrikke Johannesen turnet inn til 49,5 og tok med seg sørlandsmestertitelen hjem. Ulrikke har hatt en solid progresjon de siste årene og skal videre på norgescupfinalen om noen uker.

Klasse 2 jenter:
Jesine Aateigen fikk 50,3, noe som er veldig bra etter en lang skadeperiode. Det var godt å se henne tilbake i det gode selskap.


Gutter 10 år:
Benedikt Thormodsson viste seg i alle seks apparater og vant klassen med summen 69,5