Kvinesdal, bak fra venstre: Tony Vaule, Kristoffer Løvlie, Pål Glendrange, Kjell André Larsen, Tom Inge Fossdal, Nicolai Nilsen, Thomas Gilbertson, Steffan Klungland, Jan Gunnar Rennestraum og John Knibestøl. Foran fra venstre: Sander Risnes, Thomas Olsen, Karl Kvinlaug, Kjell André Egeland, Sidali, Mathias Netland, Jan Røgenes og Tor Erik Pedersen. Foto: Rolf Kristoffersen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Kvinesdal vant toppoppgjøret mot Tveit

Flere minutter på overtid skrudde spillende Kvinesdal-trener Thomas Gilbertson ballen i mål og sørget for 2-1-seier på hjemmebane. Se målet her!

Kvinesdal tok imot Tveit til toppoppgjør i 5 divisjon. Begge lag har åpnet sesongen sterkt og det var ventet en jevn og spennende kamp.

Kvinesdal førte 1. omgang fra start til slutt og rullet opp flere bra angrep. Dessverre ble det litt for ubesluttsomt foran mål og de helt store sjansene uteble. Tveit var frempå en gang eller to uten å skape noen farligheter. Kvinesdal fikk også et mål tvilsomt annullert av en ellers veldig god dommer Rune Akselsen.

2. omgang ble jevnere enn 1. med sjanser til begge lag, men det var først i det 70. minutt at Ulrik Svindland fikk satt inn den første scoringen. Etter først å ha dratt av to mann så satte han den rolig nede til venstre for keeper. En flott scoring av veteranen.

Etter scoringen kom Tveit litt mer med uten å skape det helt store. Men i det 92 minutt skulle det skje. En Tveit-spiller kom seg løs på kant og la ut til en umarkert spiller på 16 meter som bredsidet ballen rolig nede i hjørnet. En enorm kalddusj for kvindølene

Da alle trodde kampen var over, fikk Kvinesdal et frispark på 20 meter. Spillende trener Thomas Gilbertson stilte seg opp og skrudde ballen over muren og inn i hjørnet – til enorm jubel fra medspillere og de ca 100 tilskuerne. Rett etterpå blåste dommer av og Kvinesdal sikret seg en meget viktig seier.

Se frispark-målet her:

Kvinesdal har når vunnet tre jevne kamper på de fire siste og leder 5 divisjon avdeling 2.