Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Laksekongan med ny futsal-triumf

 

Christoffer Myhre Lagleder for Laksekongan 14des2014Lagleder Christoffer Myhre (bildet) kunne igjen heve gulltrofeet etter andre turneringsseier på rad i futsalserien Kristiansand Indoor.
– I dag var vi gode, smiler han og fortsetter:
– Vi fikk stablet på beina en god stall, og vi spilte godt sammen. I tillegg så tettet vi så godt igjen bak at  det ga oss trygghet fremover! Det er mange gode lag med i Kristiansand, så det var moro å forsvare seieren fra sist turnering.
På bildet øverst sees Laksekongans vinnerlag, fra venstre: Daniel Aase, Alexander Jones, Rune Hægeland, Christoffer Myhre Christopher  Mac Connacher, Wilhem Pepa, Dejan Corovic, Jon Ole Reinhardsen. Foto: Futsal.no
Dere slapp inn kun ett mål under hele turneringen og scoret 28 mål?
– Ja, det er utrolig bra. Vi greide nesten å holde nullen gjennom hele turneringen, men slapp inn ett mål i finalen mot Høllen Futsal, så vi er fornøyd med det; og selvsagt med våre tjueåtte scoringer, ler Christoffer Myhre.

– Laksekongans finalemotstander Høllen Futsal stilte med en ung og sulten gjeng, og var med på notene hele finalen, men Laksekongan viste rutine og styrke, og scorer på sjansene sine, mens Høllen Futsal var litt uheldige fremfor målet. Laksekongan vinner tilslutt 6 – 1 og det var alt i alt en fortjent seier til glade lakser, oppsummerer avdelingsleder Christer Eidsaa.
Laksekongan hadde forsterket stallen med IFS sin landslagsspiller og Arendal FKs nysignering Wilhem Pepa. Pepa deltok i Futsal-EM i Tsjekkia i regi Det Europeiske Futsalforbundet i mai 2014.
Wilhem Pepa (nummer 10) i aksjon mot Slovenia
Wilhem Pepa (nummer 10) i aksjon mot Slovenia
Helgens seier gjorde at Laksekongan klatret opp på delt andreplass på avdelingstabellen.
Topp 5 på tabellen:
Resultater fra sluttspillet i Kristiansand Indoor, 11. januar 2015:
Om IFS: Futsalforbundet IFS organiserer futsalserie i turneringsform for både organiserte og uorganiserte lag i åtte avdelinger i Norge. Nærmere 1300 lag deltar hvert år. Topp 20-lagene fra hver avdeling kvalifiserer seg til IFS Futsal-NM som arrangeres hvert år i Ekeberghallen i Oslo.