Laksekongans vinnerlag i Gimlehallen, bak fra venstre: John Olav Norheim, Christian Follerås, Rune Hægeland, og Christoffer Myhre. Foran fra venstre: Thomas Gundersen, Simen Lirio og Thomas Natvig. Foto: Christer Eidsaa.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Laksekongan returnerte med gullfangst

Etter ett års pause gikk denne gjengen rett til topps i helgas futsalturnering i Gimlehallen.

Søndag 8. januar var det klart for ny turnering i Gimlehallen. I en underholdende finale mot Blaker IL var det Christoffer Myhre sitt lag Laksekongan som gikk seirende ut med 3-1 i finalen i søndagens turnering. Etter ett års pause var den gamle storheten tilbake på parketten, og anført av evigunge Myhre ble det fort klart at laget var en av favorittene også denne gang. Etter flere gode kamper av begge finalelagene og mye godt spill var det altså Laksekongan som trakk det lengste strået i en fartsfylt finale mot Blaker IL.

– Det var godt å vinne igjen. Det var jo ei stund siden sist, så det var godt å vise at vi fremdeles kan, sier Christoffer Myhre fornøyd.

IFS-landslagsspiller Simen Lirio deltok denne gangen for Laksekongan og var en ytterligere forsterkning. Normalt spiller Lirio for KSI Futsal.

Simen Lirio fra UEFS Futsal-EM 2016.
Simen Lirio (i midten) fra åpningsseremonien i UEFS Futsal-EM 2016. Sammen med Torgrimm Tveito (t.v.) og Esben Rashid.

Resultater og tabell Nivå 1:

Finale
Blaker IL Laksekongan 1-3
Semifinale
Albbos Blaker IL 1-4
Snublepupp Laksekongan 1-3
Kvartfinale
Albbos FC Grimmy 2-0
Blaker IL Sjakk matt 2-1
Valyrian Steelers Snublepupp 1-4
Volvo240 Laksekongan 0-2

Klikk her for alle resultater

Maratontabellen

Nr Lag Poeng
1 Blaker IL 18
2 Volvo240 18
3 Snublepupp 17
4 Valyrian Steelers 11
5 Albbos 11

Klikk her for hele tabellen.

Siste turnering for sesongen spilles 29. januar. Meld på laget ditt her: Påmelding Nivå 1 Kristiansand Indoor 29.januar 2017