Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Lars Daniel (22) imponerte i Sørlandsparken

Lars Daniel Gunnestad fra Elgane på Jæren ble den store beholdningen under lørdagens speedwaystevne i Sørlandsparken.  Fem heatseire var nok til å kapre den individuelle seieren, selv om det ble fattige ett poeng ned til Jarle Køhn Skjæveland fra Riska.  Det startet imidlertid verst tenkelig for 22-årige Lars Daniel. I sitt første heat var han knusende overlegen. Men like før målpassering løsnet en del fra sykkelen og dermed ble det rødt kort og null poeng heatseier til tross.

Etter en dårlig åpning kunne det bare gå en vei.  Og det ble full poengpott i alle de resterende heatene.  Med sin eminente kjøring på lånt speedwaysykkel og iført lånt kjøredress, sikret han også klubben sin Elgane Motorsports Klubb seieren i årets andre ligastevne.  Arrangørlaget NMK Kristiansand havnet sist på hjemmebane i 500 kubikksklassen. Noe stevneleder Linn Anette Topstad hadde en god forklaring på.

– Vi har mistet de to beste førerne foran denne sesongen, og stiller med et forholdsvis ferskt lag.  Så vi er alt i alt godt fornøyd med innsatsen til våre tre voksne førere.