Før avspark på årets første lokaloppgjør mellom Lillesand IL og Lillesand FK. Foto: Tor Berthelsen
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Lillesand IL vant lokaloppgjøret mot Lillesand FK

16. mai-oppgjøret mellom LFK og LIL ble aldri spennende. Til det var LIL altfor overlegne. Lillesand IL hadde overtaket og spilte til tider ut LFK i 1. omgangen. Simon Lund scoret 1-0 til LIL tidlig i omgangen på en dødballsituasjon. LIL fortsatte å produsere drøssevis med sjanser, flere som burde ha vært omsatt i mål. Til tross for at LIL hadde spillet, var det nerve i kampen, så lenge det sto 1-0.

LFK kom mer inn i kampen i begynnelsen av 2. omgang, og hadde en stor sjanse etter en corner. Kampen ble mer jevnspilt i 2. omgang, men LIL jobbet videre og skapte flere store sjanser. Da det gjensto 12 minutter av kampen, dukket Simon Lund opp igjen og satte ballen i mål for andre gang, etter et flott LIL-angrep. Etter dette var LIL overlegne.