Topp stemning da gruppebildet skulle tas. Foto: Roy Bjørnestad.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Karatetrening med julesnert

80 medlemmer i Lista Karateklubb sørget for en minneverdig nissetrening også i år.

Nissetreningen er en årlig seanse der alle stiller i nisseluer og trener en times tid før det blir grøt og kos. Lista Karateklubb (stiftet i 1979) har til sammen 136 medlemmer, i alderen 8-69 år. De siste årene har Farsund-klubben jobbet målbevisst for å tiltrekke seg familier.

nisse

Barn helt ned i tredje klasse er velkommen, i følge med foreldre eller foresatte. Fra femte klasse kan de trene alene. Det krever mye å satse så sterkt på bredde, og samtidig dyrke frem talenter.

Forrige helgs karatestevne i Lyngdalshallen samlet 42 deltakere fra ti karateklubber i Vest Agder og Rogaland. De fleste av de 42 deltok i begge disiplinene, kata og kamp. Lister Cup er for utøvere opp til 18 år. I de aller yngste klassene blir alle premiert og de som deltar på alle fire stevnene i cupen får en ekstra flott premie på siste stevne som går våren 2017. I de eldre klassene markerte flere lokale utøvere seg høyt oppe på resultatlistene.

Sjekk mer her