Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Norway Cup: Livet i et klasserom

Vi har vært med på det før, dette fenomenet med å bo i et klasserom. Det starter alltid veldig ordentlig. Alle har kontroll på tingene sine. Det ligger stablet, brettet og oppi en bag. Litt etter litt skjer det noe, nesten umerkelig. En sokk havner hos naboen, en tannbørste forsvinner og et sjokoladepapir ligger på gulvet. Etter noen dager hersker det totalt kaos. Drakter, sokker og sko ligger i spredt uorden. Nye, interessante dufter brer seg rundt i rommet. En blanding av svette og diverse parfymer som en tilårskommen kar aldri har hørt navnet på. I starten prøver man å holde tingene under kontroll helt til man innser at slaget er tapt. Det blir som å måke mens det snør.

Siste dagen, når alle har reist, blir det likevel et slags vemod. Latteren har stilnet, ablegøyene er borte og klasserommet er tomt. Da begynner man faktisk å savne de sure sokkene. Man håper at det kanskje blir nye dager og netter i et klasserom, neste år.

Bygland vant tirsdag sin kamp mot Bergen Nord 6-0. Målscorere var Knut Skjevrak (3), Jon Toralf Helle (1), Iver Skibsrud (1) og Gunnar Kvaale (1). Bygland er dermed klar for A- sluttspill. Alt etter dette blir en bonus, med tanke på at laget ikke har spilt offisielle kamper sammen før.