Et knippe av innleggene som har blitt mest lest på lokalsporten.fvn.no siden september i fjor.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Lokalsportens ti på topp

Vi har nå bikket 2000 innsendte innlegg, og her er de ti best leste det siste året.

trine
1. Slik ble matgründeren 30 kilo lettere. Her kan du lese Trine Lohnes åpenhjertige beretning om at hun ønsket å kjenne at kroppen virket, ikke verket.

trine2
2. Fra fred og nestekjærlighet på søndagsskolen til krig på banen. Bård Georg Karlsen har brukket det meste, fått utallige hjernerystelser, slått ut tenner, gitt juling og fått juling. Men aldri angret på at han elsket leken med ballen.
trine3
3. Den lange veien tilbake til livet. For ni år siden lå fotballmålvakten Helene Hæg 18 dager i koma etter en motorsykkelulykke. Her skriver hun om tiden etter ulykken. 

trine4
4. Råere enn Christiano Ronaldo? Lagkameratene til Vindbjarts målvakt Benjamin Boujar kaller ham «Maskinen». Her kan du lese hvorfor.
trine5

5. Sørlandets dyreste 3. divisjonsspiller scoret med promille. Thom Jarle Thomassen dro rett fra utdrikkkingslag til seriekamp, og scoret hat trick.
trine6
6. Slik trente jeg under graviditeten. Artisten og frilansjournalisten Marika Lejon skriver om hvordan hun trente under graviditeten, og om hvordan sixpacken snart er på plass igjen.
trine7
7. KIF-bauta er død. Da Per Yngvar Pedersen døde i august, mistet KIF Håndball et av sine mest trofaste medlemmer.
trine8

8. 66 år – og i sitt livs beste formFor noen år siden fikk Liv Reidun Elgvin blodpropp på hjernestammen. Etter en tøff tid har hun nærmest fått livet i gave igjen, takket være tung trening.
trine9
9. Fra støttemedlem til hekta på pole fitness. En spontan beslutning om på melde seg på et kurs i pole fitnes har gitt Tone Govertsen et sprekere liv.

trine10
10. – Min reise mot en varig livsendring. På sitt tyngste veide Helene Vareberg 200 kilo og fryktet at hun ville dø av fedme. Nå er hun 90 kilo lettere.

Les også: 

topp-10

Lokalsportens ti på topp – de første 1000 innleggene