Lund Futsals vinnerlag fra helgas turnering i Gimlehallen. Bak fra venstre: Hans Berge Jr., Henrik Femsteinvik, Mats Olsen og Jens Jærnes. Foran fra venstre: Sander Sjøkvist og Mathias Madsen. Foto: IFS/Futsal.no
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Lund Futsal med knallsterk gullfangst

Nykommerlaget kontret finalemotstander Albbos i senk i helgas turnering i Gimlehallen.

Lund-gutta viste overbevisende spill gjennom hele turneringen og møtte i finalen et godt Albbos, som også hadde imponert denne søndagen. Alt lå til rette for en jevn finale, men anført av Mathias Madsen var Lund svært solide, kontret Albbos i senk og gav seg ikke før det stod hele 5-0 på tavla.

Semifinaler:
Lund Futsal vs Volvo240 2-1 e. str.
Lezginka vs. Albbos 2-4
Finale:
Lund Futsal vs Albbos 5-0

-Albbos hadde nok fortjent litt mer i denne kampen, men vi sto godt i forsvar og kjørte godt tempo, uttaler Mathias Madsen og fortsetter:

-Så det var gøy at vi fikk det til i dag. Vi kontret dem regelrett i senk, etter å ha lagt grunnlaget bakover i finalen.

Fredrik Fredriksen i Kristiansand Indoor kommenterer:
– Finalen mellom Hans Berges Lund Futsal og Bahri Ujkanis Albbos var jevn i begynnelsen. Albbos styrte mest, men Lund Futsal var nådeløse på kontringer og bunnsolide bak, og vant til slutt komfortabelt 5-0 i sesongens første Nivå 1-turnering i Kristiansand Indoor.
Vi gratulerer Lund futsal med seieren og ønsker nye og gamle lag velkommen tilbake 5. november til ny turnering. Påmelding på futsal.no